Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tirsdag 19. mai 2015

Kan nesten se at det vokser

 Med helgens regn ble det grønt.  En god del bar jord her nederst i hagen hvor nytt bed skal på plass.  Jordfreseren har blitt brukt en runde.  Må vel få inn litt mer godsaker og kjøre den en runde til.  Så må det kreative overskuddet melde seg slik at jeg får laget en skisse på hvordan jeg skal plante.  Får man laget en plan på papiret går plantingen greiere og man har "handleliste" når man reiser til hagesenteret.  Blomstringstid, farge og høyde er viktige elementer i en slik plan.
 For fylte narcisser kan regnværet bli tyngende.  Rosene er og på gang.  Det har vært en snill rosevinter, så alle har klart seg veldig bra.  Lykkefund, som blomstrer på fjorårets grener blir et frodig syn å år.
Gresset er litt lurvete og langt.  Fikk gjødslet sist lørdag og når det igjen blir tørrvær må klipperne ut på årets første oppdrag.  Her er det Vårkjærminne og tulipanen Purissima som har selskap.

1 kommentar:

  1. Så spennende med et stort, tomt stykke jord. Som blanke ark med fargestifter til. Det blir spennende å se hva du kommer til :-)

    SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!