Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mandag 7. oktober 2013

Erteblomster

Det er skrivetørke her på bloggen, men det er tid og ikke inspirasjon som mangler.  Det er travle timer i hagen også, de få som er satt av til det.  Vi har fått tatt ned fire store trær og det ga plass til nye ideer, men det får vente til neste år.  Nå er det oppflising av kvist og ved produksjon det går i i tillegg til at hagen må klargjøres for vinter.  I går klippet jeg av blomster på erteblomstene og det ble til denne velduftende buketten.  Plantene står fortsatt i håp om flere blomster.  Riktig god temperatur ute i dag, så det lover bra.  I dag har mine 1300 tulipanløk ankommet, så da er det bare å melde seg til muldvarptjeneste.  Tulipanbestilling

2 kommentarer:

  1. Hei! Erteblomster er til å bore nesa i. Blir alltid overrasket over hvor det godt det lukter. Håper å få løkene til helga. Har som deg bestilt over 1000 og det tar sin tid. Ha det så godt!!

    SvarSlett
  2. Så kjekt at du fortsatt har glede av de velduftende og søte erteblomstene. Himmel, litt av et løkvelde hos deg om dagen. Blir et syn til våren:)

    SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!