Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 29. november 2013

Juleroser

Døgnet er for kort og overskuddet litt labert i en mørk november, så det har blitt dårlig med blogginnlegg en stund.  Bloggen er grei sånn, den ligger der og sier ingen ting.  Bare venter tålmodig på at jeg eller andre kommer innom.  

Plussgradene er tilbake og det er fortsatt ting som kan gjøres ute i hagen, men har liksom satt punktum.  Det som ikke er klipt ned og ordnet i nå får vente til våren.  Dessuten er det jo første søndag i advent denne helgen og det skal ordnes litt med andre ting.  I år har jeg vært tidlig ute med innkjøp av juleblomster.  Det er nå utvalget er best og de fleste plantene har god kvalitet.  Julestjerner var det faktisk dårlig med og de som var hadde blomstret av.  Det vil si at knoppene i midten er borte.  Det er det som er blomsten på julestjernen, så hvis de mangler, IKKE KJØP! 
En trekkfull vinduskarm er ingen plass for julestjerner, men for julerosen og en god del andre planter er det midt i blinken.  Da er det bare å finne fram stjerner, lyslenker, lilla stearinlys og skape god stemning rundt seg i desember.  God helg!

9 kommentarer:

 1. Önskar dig en skön och mysig första advent....=)

  Kram Ninni

  SvarSlett
 2. Hvite juleroser er bare lekkert! Kanskje jeg skal spandere en i vinduet på soverommet?
  God helg :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja der vil den nok trives godt hvis du ikke er av det slaget som sover i minusgrader:-)

   Slett
 3. Här blommar mina julrosor ute i rabatten med.Har några inne med de hör liksom advent till
  Önskar dig en fin och lugn Advent
  Kram Meta

  SvarSlett
 4. Vilka vackra knoppar, trevlig helg.
  Lotta

  SvarSlett
 5. Kjekt at du er "tilbake" igjen. Nydelige bilder av julerosen. Jeg blir mer og mer glad i den. Kjekt med noe mer enn julestjerne i hus til jul. Ha en fin helg.

  SvarSlett
 6. Så lekkert! :) Akkurat nå ønsker jeg meg nesten en kald og trekkfull vinduskarm, hehe.

  Nyt helgen!

  SvarSlett
 7. .Julrosor är fina julblommor, men svåra inne i rumsvärmen. Bra för dig att du kan ha den dragigt. Finns blommor för alla lägen. Jag satsar på många julstjärnor till advent och när de blir fula kastar jag och skaffar annat till julen. Ha en fortsatt skön advent!

  SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!