Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

søndag 12. oktober 2014

Hageprosjekt

De driver å lager gang og sykkelvei forbi tomta vår og det vil jo si i hagen vår.  Granhekken og alperipshekken ned mot veien er borte og det store staudebedet (trykk her) er nesten helt borte. 
Sånn ser det ut nede fra veien.  Her skal det settes opp en mur i naturstein.  I dag er det svømmebasseng. 
Hekken på toppen her klarer seg og rosen ved gjerde (trykk her) får og stå.  Det er vi glad for.  Videre bortover må nok bed anlegges på nytt og hekk på min 2 meter må på plass oppå steinmuren, men det må nok vente til våren. 
"Waterfeature" 
Må ta med et penere bilde til slutt etter alle anleggsbildene.  Kan informere om at prosessen med Statens vegvesen , som er utbygger, har gått kjempefint og så langt er arbeidene gjennomført som planlagt.

2 kommentarer:

  1. Det må være litt vemodig å bli utsatt for vegarbeid i hagen sin. Oppe i det hele er det godt å høre at Statens vegvesen har opptrådd på en god måte. Lykke til! Det gror seg nok fort til igjen.

    SvarSlett
    Svar
    1. Var vemodig da vi fikk beskjed første gangen, men nå er det helt greit. Fra det store staudebedet har vi reddet plantene og bedet var en del år gammelt, så ny jord og ny giv blir bra. Tror steinmuren blir flott og øker verdien på eiendommen vår. En del jobb blir det selvfølgelig, men jobbeprosjekt i hagen er vel en viktig del av det å ha hage, ihvertfall her i huset.

      Slett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!