Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lørdag 20. oktober 2012

Høstrent i drivhuset
 
I dag er drivhuset tømt.  Det varer ikke så lenge.  Det skal vaskes ferdig og etterpå innredes til "utendørs" rekreasjons-plass.  Til høyrer vises glasstak før og etter.  Det er nesten gøy å vaske når det vises så godt.  Vi har ei stor bjørk rett ved drivhuset, så det blir mye stygt svart belegg.  Ekstra i år når sommeren har vært så fuktig.  Tomatbaljene er tomme og her er de med bare for å få litt farge som det var litt lite av.  Var en runde og knipset i hagen i regnværet i dag.  Det blir faktisk mange fine bilder i overskyet vær!
 
Har ny høytrykksspyler med roterende børste og varmtvann koblet til, så vaskingen gikk veldig greit. Mørket satte en stopper for ferdigstillelse, men i morgen er det en ny dag.  Mye av det som sto i drivhuset er flyttet i kjellerbod med plussgrader og plantelys, så får vi se hvor mye som kan tas ut i hagen igjen neste sesong.

4 kommentarer:

 1. Bra jobba!
  Så utrolig hyggelig å ha et drivhus som kan brukes til kaffeslabberas og dameselskaper! Pynter du der til jul? Perfekt for juleroser kanskje? Er det vanskelig å få en brukende temperatur inni der?
  Jeg har så lyst på drivhus og misunner alle som har:)
  Ha en fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Med levende lys, vifteovn og litt mennesker blir det varmt. Velger et annet selskapslokale hvis temperaturene blir veldig lav. Litt sløsing med energi, men deilig å sitte inni drivhuset å se opp på en stjerneklar vinterhimmel. Når vi ikke bruker det om vinteren er det nesten like kald som ute. Dekorerer det når det er vasket om høsten med hagemøbler, kranser og det jeg måtte finne på. Julepynt blir det også litt av etterhvert, men tvinnede kranser av kvister som blåser av bjørka og levende lys lager god stemning. Puter og skinnfeller hører også med. Skal nok få lagt ut et bilde når vi er klar. Håper du får oppfylt drømmen om et drivhus en dag!

   Slett
 2. Höstrengöring är inte alltid lika motiverande men så fint det blir. Jag skulle önska jag hade plats till ett drivhus men får hålla tillgodo med planteboden. skönt när det är rent och färdigt för nya uppgaver :)

  SvarSlett
 3. Så fint drivhus du har! Smart med det påbygget, du får aldri nok plass.
  Vi driver også en slags vekselvirkning i drivhuset sånn som dere gjør. Vår og høst brukes det som utestue, med langbord og plenty stearinlys. Vi har hatt gjester i drivhuset så sent som 10. desember. Våre venner vet å kle seg når de er invitert til oss, de vet aldri når de skal i drivhuset..

  SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!