Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 9. mai 2014

Bouganvilla

Nå er det så mye flott som vises fram hos dere med blogger lengre sør, så da har jeg plukket fram et bilde fra enda lengre sør.  Fantastiske eksemplarer av Bouganvilla.  I morgen er det meldt sol igjen, så da blir det hagedag.  Har laget lang arbeidsliste for sommeren, noe vi bruker å ha og andre synes er forferdelig, så det er mangt å ta tak i.  Var ute en tur nå i kveld.  Det er skikkelig kaldt, bare 5 varmegrader.  Tross litt kaldt vær har regnet den siste uka gjort hagen godt.  Gresset har blitt mye grønnere og kanskje det må klippes en gang før 17.mai.  God helg!

3 kommentarer:

 1. Lekkert! Men jeg er glad vi ikke bor for langt sør heller, til tross for regntunge sure dager

  SvarSlett
 2. Bildet med Bouganvillea tåles så absolutt å tittas på! Mange spennende detaljer og delikate nyanser. Hvor herlig er det ikke å knipse i vei på ferie i utlandet, for siden å kunne minnes og gjenoppleve de gode øyeblikk.
  Her i Stavanger har også regnet gjort godt, helt perfekt fuktig jord til å begynne utplanting av mine egenproduserte sommerblomster i de kommende dager.
  Takk for hilsen hos meg og ha en god helg !
  Hilsen Eli.

  SvarSlett
 3. Bouganvillea er ei grei plante her hjemme også. Den vanlige lilla skal være mest herdig. Jeg har aldri prøvd den, men vi har en på jobben som blomstrer hver eneste sommer. Et minus for alle piggene når den beskjæres/stelles om våren.

  SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!