Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tirsdag 20. mai 2014

Supertidlig vår/sommer

Var det sen vår  i fjor er den ihvertfall kjempetidlig i år.  Tidlig vår og mange varmegrader betyr at det blir masse å gjøre.  Man ser nesten at det vokser og blomstring er i full gang. 
Bronseblad er en flott bladplante.  Har den bare en plass i hagen, men den skal nok få innpass flere plasser.  Flott partner til de fleste blomstrende vekster. 
Kongekonvall kaller jeg denne.  Den er enkel og elegant.  Har spredt seg godt, så den skal nok deles og flyttes til flere bed.  Vi skal få gangvei forbi oss til høsten, skulle skje i vår men utsatt.  Da må det største blomsterbedet graves opp og reorganiseres.  Mye jobb, men og nye muligheter. 
For tulipanenes del håper jeg egentlig på litt kaldere vær.  Godt over 20 grader gjør at blomstringen lett kan være over på noen dager.  I tillegg til at hagen fosser framover gir og en tidlig vår mulighet til å starte vedlikehold av diverse slag.  Malesesongen er godt i gang her hos oss.  Blant alt som skal gjøres er det viktig å se seg rundt å nyte alt det flotte naturen byr på!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!