Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

mandag 28. juli 2014

Hvite spir lyser mot deg når nå kveldene har blitt mørkere igjen. 
Til og med pottentillaen er fin nå.  Har denne hvite i en skråning.  Den gule har jeg et litt dårlig forhold til. 
Erteblomster slynger seg på armeringsjern.  De sliter litt nå i varmen, må vannes.  Hostaen har her i år som i fjor fått klippet bort blomstene.  Det er bladverket som er stas med Hosta og ikke blomstene.
Hvit Hortensia i full blomst.  Slike skal jeg ha flere av i hagen etterhvert.  Flott plante og blomstringen varer lenge.  Denne står ved plassen som er gjort klar til lysthus. Kunne vært fint med flere av denne rundt inngangen på lysthuset.  Neste sommer er det planen at lysthuset skal materialisere seg.  Gamle vinduer, dør og murstein er allerede ervervet, så det er bare at renoveringen kommer i gang.  I sommer er det hovedhuset som har fått en oppgradering i form av vask og maling av en del vegger, vindu og listverk.  Det blir så fint!  En vegg til skal vi nok få tatt før malesesongen ute avsluttes i månedsskifte august/september.
3 kommentarer:

 1. Hei! Hva er de flotte hvite spirene? Tenkte Ormedrue(?) men de er vel sjelden så rake rett opp? Lysthus blir bra, kjekt å glede seg til sånne prosjekter!

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er Verbascum chaixii 'Album' - Orientkongslys. Staude, lett å så.

   Slett
 2. Så mye lysende hvitt du hadde i blomst i sommer. Vakkert! Nå er det nok andre farger hos deg:)

  SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!