Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

søndag 28. april 2013


Barlind er en flott vekst som holder seg grønn hele året.  Når den er klipt slik som disse liker jeg dem best.  Synes de rette linjene  mot organiske former gir en spenning i hagen.  Her ser man de organiske formene til treet mot de rette linjene i hekken, fantastisk!  Lurer på om pendelen nå nærmer seg klipt barlind på toppen av vår nye støttemur.  Dette forutsetter at vi får kjøpt noen store planter som dekker litt fra første stund.  Barlind er ikke akkurat rasktvoksende i klimaet her hos oss.

2 kommentarer:

 1. Hei! Enig at det var fint klippet barlind. Men jeg blir litt flau når jeg ser så fin barlind, i feriehagen plantet jeg 3 stk for ca 4 år siden, og de har kanskje vokst 10 cm. Er nok ca 50 år til jeg kan begynne å klippe...
  Ha en fin uke videre!

  SvarSlett
  Svar
  1. Vet de vokser sakte. Spørs om jeg må satse på noe annet på min støttemur. Nå er det Statens vegvesen som sannsynligvis skal betale, så da kan jeg kanskje kline til med noen store planter. Din Barlind blir som vår buksbom, har en, og den er etter 10 år fortsatt slik den var ved anskaffelse.

   Slett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!