Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 26. april 2013

Sent sist høst satte jeg tulipaner i krukker.  De har stått i en gammel kjeller her hos oss og har fått særdeles lite oppmerksomhet i vinter.  For rundt tre uker siden fant jeg dem i vill vekst etter lys.  Fikk flyttet dem til en lysere plass, men den lange veksten var vanskelig på reversere.  Nå er de i full blomst og har fått plass ved hovedinngangen.  Naboer og forbipasserende lurer sikkert.  Ikke helt sånn jeg hadde sett for meg at det skulle bli, men sånn ble det.  I hageverdenen, ihvertfall i min, er det slik at alt ikke går som man vil bestandig.  Man lærer av sine feil og ved neste forsøk lykkes man kanskje.  Farger og form gir meg ihvertfall energi i en ennå ganske grå hage.

6 kommentarer:

 1. Men så läckra de är! Ser jättehäftigt ut med alla olika former och vilken färgklick!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvarSlett
 2. Riktigt fint en fantastiskt färgklick.

  Trevlig helg

  SvarSlett
 3. Det ble jo en skikkelig fargeklatt, da. :) Hengetulipan er da ganske trendy, er det ikke? ;) Jeg har forøvrig utfordret dere til å ta et tak for humla vår, og delta på moseplassens humleutfordring. Det er helt frivillig såklart, men håper dere blir med. :) God helg!

  SvarSlett
 4. En helt ny måte å bruke tulipaner på ;-)

  SvarSlett
 5. Fast vilken fantastiskt vacker tulpankatastrof! De är nästan vackrare när de hänger så där, som en tavla av Van Gogh, lite vildsint spretig sådär. :-)

  SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!