Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 19. juni 2013

Det er ganske grønt i hagen nå.  Vårblomstene har liksom gitt seg og mange av staudene er ikke helt i gang enda.  Her er det kamera fant på en kveldsrunde i går.  Den første pionen har sprunget ut.  Dette er en avlegger fra en som sto i mine beteforeldres hage, morsomt å ha. 
Blå/lilla lupin. 
Siste Rhododendron ut er den lilla.  Det er kanskje amatørmessig sagt, for det fins nok mange typer lilla, men her hos oss er den lilla den siste. 
Mange har vist fram allium på nettet i det siste, her er noen av våre. 

Til slutt er det lavendel.  Har noen som så vidt hangler seg gjennom vinteren hvert år, men må i tillegg ha minst en potte som står i nærheten av en inngang og byr på sin fantastiske duft.

5 kommentarer:

 1. Så vakre blomster du har i hagen din, fine sommerbilder.
  Marit.

  SvarSlett
 2. For en nydelig Peon! Og så koselig at den er en avlegger fra dine besteforeldres hage!

  SvarSlett
 3. Stemningsfulle bilder. Nydelig lys i bildene dine. Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er om å gjøre å få tatt bildene når det ikke er så mye sollys. Tidlig morgen eller kveld er best. Nå er det jo så lyst at man nesten kan fotografere fine bilder hele natten, ihvertfall hvis det er klarvær.

   Slett
 4. Så morsomt å lese at du også har arvet peoner fra hagen til besteforeldrene dine! Skrev et innlegg på bloggen min i helgen om min flotte peon som er akkurat det samme! Synes det er flott med sånne arvestykker og souvenirer fra familie og venners hager!
  Hilsen Anne-Kristin lykkeligihagen.blogspot.no

  SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!