Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

søndag 2. juni 2013

Under bjørka på gårdsplassen er det nå fargesprakende vårblomster.  Det er rått parti å konkurrere med bjørka, men det holder ei stund.  Fortalte tidligere om tusenfryd jeg har sådd og hatt i flere år.  Har ikke klart å identifisere dem ennå, så er redd de har gått ut, men håper fortsatt.  De står en skyggefull plass, så de kan være litt sene.  Lammeørene er og puslete i år, må nok investere i noen nye.
I en stor skråning med stauder er det nå flere puter med perleblomst som sammen med hvite dupper og fotblad har hovedrollen.  Perleblomstene har vi hatt i mange år.  År om annen deler jeg disse tuene og får flere.  Lar frøstanden stå på perleblomst for den synes jeg er dekorativ.  Ser ikke ut som om det gjør noe.

2 kommentarer:

  1. sprek vår hos deg! Utrolig hva litt farger gjør med oss på denne tiden - fortsatt mest grønt her hos meg men egensådde planter knopper seg så smått nå.

    Nyt søndagen!

    SvarSlett
  2. Jeg sår det meste selv, så i blomsterkassene og pottene tar det litt tid ennå før det blomstrer. Noen planter kjøper jeg allikevel. De tar jeg ofte stiklinger av eller deler så det blir flere planter. Må litt til når man har 3,5 mål tomt. Gleden er selvfølgelig ekstra stor når det man har sådd selv blomstrer.

    SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!