Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tirsdag 25. juni 2013

Det er grønt i hagen nå.  Om ikke lenge blir det nok litt mer farger når staude blomstringen kommer ordentlig i gang.  Hageredskapene er klar til bruk, alltid en jobb her eller der å gjøre. 
Husets handyman har satt opp armeringsjern langs veien opp til huset.  Her skal erteblomster og vindel få leve sitt sommerliv.  Har fått noen erteblomster i jorden, men flere skal plantes.  Fikk jernet langt ned i bakken, så det står støtt og kan sikkert stå slik i vinter.  Håper det blir en flott velkomst alé i løpet av sommeren. 
Tønna er nyoljet og skal etterhvert prydes med litt blomster på toppen.  Får ikke gjort alt på en gang.  Det tar litt tid å få alt på plass når hagen er stor og arbeidsoppgavene mange.  Planten i drivhuset skal og herdes litt før man kaster dem ut i sol og vind.  

1 kommentar:

  1. Vakkert og inspirerende. Hageredskapen stilt så fint og ryddig opp mot tuntreet. Men det som inspirerte mest var den flotte bruken av armeringsjern, som var veldig dekorativ over hostaen. Tror jeg må ut og skaffe meg noen armeringsjern. Men det er nok noe mer som skal til ;) Ha en strålende sommerdag!

    SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!