Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 18. juni 2014

Hosta

Jeg er vel ikke alene om å ha Hosta som yndlings bladplante i hagen.  Blomstene bryr jeg meg ikke så mye om , klipper de gjerne bort slik at bladene skal bli flere og holde seg fine.  Klarer ikke å holde styr på navn på alle sortene, men har vel 10-15 forskjellige, men det fins jo mange flere. 
Er ikke samler av noe slag, men Hostaen er en god hjelper til å skape tette bed.  De er lette å dele til flere planter og er fine sammen med de fleste andre stauder/sommerblomster.  Kan deles hele sesongen, men best vår eller høst.  Hosta trives og godt i potter.  Det kom endelig noen regndråper nå i kveld.  Håper på litt flere for enkelte plasser har plantene begynt å henge med hodet.  Plenen har nesten ikke vokst de siste dagene.  Ikke at jeg gråter over det, men det er et tegn på at det er kjempe tørt.

2 kommentarer:

  1. Hei! Hosta er en absolutt favorittplante i hagen. Anne

    SvarSlett
  2. Ja, det er flotte planter å ha i hagen, og de blir bare større og større for hvert år som går. Hosta er så flotte nå, men de trenger vann de også som alt annet nå. Håper det kommer noe regn snart...

    SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!