Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lørdag 21. juni 2014

Kald hage

I dag har det vært en kald hagedag selv om den startet med sesongåpning med Reiseradioen i sørveggen med sol.  Iskald nordavind har gufset inn i hagen  og rusket godt i alt og gjort det enda tørrere.  Det meste har stoppet å vokse, men det er jo allerede mye på gang.  Revebjeller og roser har kommet den siste uken.  I plenen er det nesten bare smørblomstene som vokser.  De skal vi nok få trimmet i morgen. 
Litt formklipping er gjort.  Det strammer opp hagen litt.  Har ennå et par trimmeprosjekt igjen.  I drivhuset har tomatene fått hedersplassen.  Har en del planter som skulle vært plantet ut, men har nesten ikke hjerte til å flytte de ut i den kalde vinden.  Det blir liksom en dårlig start.  Dessuten skulle jeg gjerne hatt litt mer fukt i bakken før planting av nye planter.  Noen av de som står mest utsatt til av etablerte vekster henger allerede med bladene.  Var en del nedbør i distriktet sist uke, men her hos oss kom det ikke mye.
Kveldshimmelen var upåklagelig og varm og gir et helt annet inntrykk enn det fotografen følte.

4 kommentarer:

 1. Flotte hagebilder og en nydelig solnedgang :)

  SvarSlett
 2. Lupiner och tulpaner som blommar så fint samtidigt, det har jag inte sett förut.
  Hälsningar
  Mariana

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er de siste tulipanene i hagen og de synger på siste verset. Det er lite sol her tidlig på sommeren så tulipanene kommer litt sent og står lenge.

   Slett
 3. Vackra Lupiner och Tulpaner, och en underbar kvällsbild. Ha det gott!

  SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!