Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

søndag 19. januar 2014

Pynt i hagen

Selv om det er vinter er det fint å ha litt pynt rundt omkring i hagen.  Det gleder meg og forhåpentligvis andre som går forbi hos oss eller beveger seg inn på gårdsplassen eller i gangene som er eneste vei rundt på tomta nå når det er så mye snø.  Innenfor porten ser dere her klatrestativene vi laget for klatrevekster på hver side av veien opp til huset sist sommer.  Driver og samler små glass jeg tenkte kunne være fint å henge på disse med t-lys i.   Fint at de kan stå hele året og i år slapp vi å sette opp brøytepinner:-).
Denne store kransen henger på garasjen (ca 1m i diameter).  Med stor hage/tomt/hus må det til noe med litt størrelse på skal det vises. 
Krans av nedblåste kvister fra hengebjørka.  Litt levende lys ute er og koselig f.eks når man skal ha gjester. 
Denne metallkransen og bjella liker jeg veldig godt. 
Ved hovedinngangen står fortsatt et grantre vi satte opp til jul.  Julepynten er tatt av, men så lenge det er vinter synes jeg godt det kan stå ei lita gran ved døra.  Alpeklematisen gir ei fin ramme selv om det bare er brune greiner.  Lett hvit snø gjør også sitt.  Benken er laget av rester fra en gammel terrasse.  Snekkeren har laget flere slike som vi har rundt omkring i hagen.  Nå på vinteren står de ute på plasser med tak over.

3 kommentarer:

  1. Hagen din har sin skjønnhet til alle årstider. Fin med hvitt og mykt dunteppe over seg.

    SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!