Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 18. januar 2013

La deg inspirere!
I det offentlige rom gjøres det stadig vekk fremskritt som gleder menneskene som beveger seg der og spesielt oss hage- og skjønnhetselskere.  Her er et eksempel med litt utradisjonell fargesammensetning og med mørkt bladverk som har vært populært noen år.  Må innrømme at jeg har ristet med meg noen frø når jeg har gått forbi sånne på høsten.  Har ikke så dårlig samvittighet for det, for det går nok i søpla etter endt sesong.  Det lønner seg ikke å så, flytte og dele stauder når man skal betale noen for å gjøre det.  Gjøvik kommune gravde, jeg tror det var sist sommer, opp et flott staudebed på grunn veiarbeider.  Da var det fritt fram å komme å grave opp stauder.  Kjempeflott!  Tror staudene fikk ben å gå på.

3 kommentarer:

 1. Jeg har også gledet meg over flere vakre offentlige beplantninger de siste årene. Dette er jo også til inspirasjon for andre.

  SvarSlett
 2. Offentlig beplanting kan være veldig flott! Mange av plantene på bildet ditt hadde nok ikke passet inn i mine bed, men de er jo fantastiske i bedet over! Gult er en farge jeg forbinder med våren - og den lengter jeg etter nå for tiden! :-D

  Ha en fortsatt fin dag.
  Stein

  SvarSlett
 3. Ja, det skal være visst og sikkert at plantene i Jernbanesvingen på Gjøvik, fikk bein å gå på..... Folk fylte opp bagasjerom, lasteplan og hengere. De som kom kl 1o, da det egentlig "åpnet", kom nesten for seint. På mange måter kan det vel kalles frekt å stille opp mye tidligere enn det tidspunktet som er satt, men samtidig vitner interessen om mye hageinteresse og glede rundt omkring.

  Aud Berit

  SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!