Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lørdag 26. januar 2013

Planer/drømmer 2013
Hvis det er noe vi er flinke til er det å ha og gjennomføre planer.  Om vi drømmer så mye vet jeg ikke, men hvis drømming er å ha en ide og så tenke på den en god stund før den realiseres, så drømmer vi.  Vi har drømt om drivhus, store blomsterbed og glassveranda som er realisert og har hatt lysthus i tenkeboksen lenge. Tomten ble gjort klar for flere år siden da vi gjorde en del gravemaskin jobb i den nederste delen av hagen.  Fram til nå har den fungert som boplass for trampoline.  Et element i hagen jeg er glad barna nå har vokst ifra og vi kan oppføre vårt lysthus der isteden.  

Vi har kjøpt gammel murstein og fått tak i 7 gamle vindu m/karm pluss en dobbel gammel dør.  Vinduer og dør fikk vi tak i for kr 3000,-, som vi synes var et godt kjøp.  De må selvfølgelig pusses opp og den jobben er så vidt i gang.  Gammel murstein har vi og kjøpt, så nå er det nesten bare arbeidsinnsatsen det står i.

Hadde tegnet en skisse på dette lysthuset vårt, men den finner jeg ikke, så da får jeg prøve å beskrive:  Opp til vinduene skal det være en mur hvor den gamle mursteinen skal synes, så skal det være treverk malt i lys grønn, ennå usikker på om vinduer skal være hvite eller grønne.  På toppen hadde vi tenkt et tak tekket med sink plater.  Ikke sikkert det blir slik, men det er visjonen.
 På denne høyden omringet av epletrær , bærbusker og et stort blomsterbed skal vårt lysthus ligge.

Her er den gamle mursteinen vi har kjøpt.  Ligger bare og venter på å bli brukt.

4 kommentarer:

 1. Lycka till med ert projekt lusthus. det ser ut att vara rätt mycket jobb med det.Kul att få se det färdigt
  Ha en fin helg
  Kram Meta

  SvarSlett
 2. Ja, dette blir et utfordrende prosjekt! Så heldig dere er som har plass til lysthus!

  SvarSlett
 3. Det er lett å finne prosjekter i en hage. Jeg ønsker deg lykke til med alle drømmene!

  Ønsker deg en fin helg! Klem Vivi

  SvarSlett
 4. Låter som ett superpris på dörren och fönstrena. Å vad fint, att bygga av gamla fina fönster. Det blir kul att följa er dröm, den blir säkert av i sommar?

  SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!