Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tirsdag 21. mai 2013

Det er tredje året disse purissima tulipanene blomstrer.  De har formert seg for nå kommer det flere blomster der det opprinnelig sto en løk.  Jeg bruker ikke å ta opp tulipaner, men lurer på om jeg skal ta de opp i år og dele løkene fra hverandre og plante ut en og en slik det opprinnelig var.  Da får løkene plass til å vokse og blomsten blir større.  Noen som har erfaring med det vil jeg gjerne høre fra! 
Ormegress som ruller seg ut er fantastisk.  Dette er vanlig ormegress som vi har en del av i hagen.  Med de fuktige somrene vi har hatt har de poppet opp flere plasser i hagen.  De fleste får stå. 
Vårkjærminne brer nå utover sitt fantastiske blå teppe.  Det er en ganske villig bunndekker som må holdes litt i ørene for ikke å ta helt over.   
En dvergtulipan med flott farge.  Blomstret fort av i varmen vi hadde i pinsen.  Har ikke hatt slike dvergtulipaner før, så er spent på om de kommer tilbake neste år. 
Hasselurt med sine flotte grønne blad.  Flott som bunndekker og til kanting av bed.  Laget flere nye planter sist sommer og de kommer med flotte friske blad alle sammen.  Det var en liten bukett fra hagen nå.  Klippet plenen for første gang i går.  Når plenen er klipt faller liksom alt på plass.  Den er rammen rundt plantene og når den blir rufsete kommer liksom ikke plantene til sin rett synes jeg.

3 kommentarer:

 1. Hasselurt er nydelig. Jeg har virkelig lyst til å besøke denne hagen. Fine bilder.

  SvarSlett
 2. Hei,
  så koselig blogg! Jeg legger akkurat inn nykommere på mailinglista, og så besøkte jeg bloggen med det samme.

  Mine Purissima står også på tredje året, men du må stelle dine bedre enn jeg har gjort - hos meg blir de stadig svakere.
  Hilsen Berit fra rosegruppa på Ringebu

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for sist. Tror ikke mine tulipaner har fått noe spesielt godt stell bortsett fra litt gjødsel og så var det ny jord da jeg satte dem ned. Fint om bloggen kan være til glede og inspirasjon, det er det som er tanken. I tillegg er det en ganske fin minnebok fra hagen for min egen del.

   Slett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!