Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 23. mai 2013

Skogskjeggen har skutt fart de siste dagene.  Ikke den prektigste planten vi har i hagen, men de har sin plass langs den gamle gråsteinsmuren. 
I går gjødsla vi plenen.  Har vel aldri fått så god hjelp til å løse opp den som i dag.  Som vel kjent regner det en del her på Østlandet nå.  Dette er vår gjødselspredermaskin.  Mekanisk sak som gjør at jobben er gjort på en liten time og fordelingen blir perfekt.   
Unge ospeblad ser nesten litt høstaktige ut. 
Investert i nye peonstøtter i år.  Med så våte somre som vi har hatt de siste årene trengs det støtte.  Ikke alle er på plass ennå da alt vårlukearbeidet ennå ikke er ferdig.  Melder fint vær på lørdag, så da skulle det ligge bra an for å komme i mål.  Godt og vått i bakken, så ugresset blir lett å fjerne.  Kommer oss kanskje ikke på jobb og skole i dag, men hus og hage står fint og da får man være fornøyd.  

3 kommentarer:

 1. Skogskjeggen, ja. Fin mot gråsteinsmuren. Jeg hadde mange solitærbed med skogskjegg i den gamle hagen; dessverre frøsådde den seg og lagde egne bed både her og der.
  Den er veldig fin, men står på svartelista. Vet ikke om jeg skal ha den i min nye hage.
  Har ikke sett sånn gjødselspreder i "småhager," hva slags gjødsel er det du har oppi? Funker den bra? Og pionstøtten ser veldig fin ut.
  Tror dere har en veldig fin hage i hvert fall.

  SvarSlett
  Svar
  1. Klipper av blomsten når de begynenr å bli brune, så frøsåing ikke noe problem. Gjødselsprederen er kjøpt på tilsvarende Felleskjøpet i Sverige og er kjempebra. Hadde en ranglete variant før og denne er en drøm i forhold. Blåkorn i år. Hønsegjødsel lite forenelig med Linus, vår am. cocker spaniel. Åpningene hvor gjødsel kommer ut kan reguleres, så den kan brukes til forskjellig. Man blir litt blind på egen hage og om den er fin eller ikke kommer vel an på øyet som ser, men det er ihvertfall en plass vi liker å være når vi har tid.

   Slett
 2. Det var da en super gjødselmaskin! Gjør jo jobben så mye enklere. Det hadde vært noe å ha på våre 4 mål... Veldig koselig at du har lagt deg som følger av bloggen min. Det setter jeg pris på:) Ha en fin helg. Etter regn. kommer solskinn.

  SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!