Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 31. juli 2013

Blå blomster

Farger påvirker oss mennesker og blått kan i disse varme sommerdager få oss til å føle det kaldere enn det er.  Skal ikke klage på varmen, men allikevel en "kjølig" blomsterhilsen i dag.  Disse riddersporene har vært hos oss i flere år.  Har hatt tendens til meldugg, så sprayer litt for å forbygge.  Ikke så utsatt når det er tørt.  Har og hatt problemer med at de brekker.  I år har jeg ikke satt støtte på dem og de er ennå hele, selv om vi har hatt dager med mye vind.  Regntung har de jo ikke vært, så det kan være årsaken.  Min erfaring er at støtter kan være årsaken til at planter knekker.
Kattemynten Giant Hill er flott med sin blå/lilla farge.  Lettdyrket, hardfør og blomstrer gjerne flere ganger i løpet av sesongen hvis man klipper ned.  Lett å dele.  Dekker og fort en stor flate.  Så, en MÅ HA staude.  
Blå erteblomst, en fryd for både øye og nese.  De blomstrer fort av i varmen, så det blir en del plukking.  Som kjent gir det mer blomstring.

2 kommentarer:

  1. Heisann. Takk for besøket på bloggen min. Jeg har nå oppdatert innlegget angående flytende hestegjødsel. :) Stikker innom deg igjen for å bli kjent her hos deg. Fin kveld ønskes deg. Merethe

    SvarSlett
  2. Hei! Jeg vet ikke hva det er med blått, men fargen er oppslukende og vakker. Det er en beroligende farge. Nydelige bilder. Anne

    SvarSlett

Setter stor pris på tilbakemeldinger og innspill fra dere der ute, så legg gjerne igjen en kommentar!